KONU:2019 YILI RESMİ OLMAYAN SATIŞ HASILATI VERİ GİRİŞLERİ HAKKINDA

SAYI:2020/63 31.01.2020

Birliğimiz ve Sosyal Güvenlik Kurumu arasında imzalanacak eczanelerden ilaç ve tıbbi malzeme teminine ilişkin protokol ve sözleşme için Kurumla Birliğimiz arasında yürütülen görüşmelere yönelik çalışmalarda değerlendirilmek üzere meslektaşlarımızın 2019 yılına ait resmi olmayan hasılat bilgilerini Eczacı Bilgi Sisteminde açılan alana aşağıdaki işlem adımlarını takip ederek05 Şubat 2020 tarihine kadar kayıt etmeleri gerekmektedir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Ecz.Ersin KARAMAN

Satış Hasılat Bilgisinin Kayıt Edileceği Ekran için işlem adımları aşağıdaki şekildedir:

1.www.teb.org.tr internet sayfamızda Uygulamalar kısmında yer alan FARMAINBOXüzerine tıklanarak veya www.farmainbox.com adresi aracılığıyla FarmaInbox programından Reçete Tevzi Sistemine SGK Sicil numarası ve şifresi ile giriş yapılır.