İrfanbaştuğ Cad. Faruk Levent İş Merkezi A/Blok Kat:3 No:14

Acil.. İyi cirolu SEMT ECZANESİ.. (İstanbul/Gaziosmanpaşa) 1. Aylık 230.000 TL cirolu. Yaklaşık %45 nakit %55 sgk'dır. 2. Yeni yere (başka ilçeye) NAKİL yapacağımız için ve gayri-resmi devirdir. 3. 12 yıllık eczane, 40.000 nüfuslu mahallenin tam göbeğinde. 4. Hastanenin 3. kapısından çıkışta ilk yer ve tek eczane. 5. Eczanemizin tam karşısındaki arazi devletin ve hastaneye aittir. Bu alan sağlık kuruluşu için tahsis edilmiştir ancak yapılacağı tarih hakkında bilgimiz yoktur. 6. Kirası 4.000 (dörtbin) TL. 7. Toplam 150 m2: Giriş 75 m2 satış alanı ve laboratuvar. Üst kat 75 m2; mutfak, banyo-wc, depo, muhasebe, kontrol odası, eczacı ofisi bulunmaktadır. 8. Ulaşım-Lokasyon bilgileri: Tem'e 2 dk, Maslak 10 dk, Aksaray 10 dk, 1 km mesafede açılacak yeni metro durağı bulunmaktadır. Yetkili: 0541 617 52 82. Ulaşamadığınızda geri dönüş için lütfen mesaj atınız.

Satılık       02.06.2020

DEMİRBAŞLARIYLA BERABER DEVİR ECZANE: YUNUS ECZANESİ ADRES: LOKMAN HEKİM VAN HASTANESİ CİVARI DETAYLI BİLGİ İÇİN İLETİŞİM: 0507 667 15 29

Satılık       14.11.2019

Van'ın Tuşba ilçesinde bulunan 3 yıllık eczanemi şehir değişikliği nedeniyle devrediyorum. Eczane 6 hekimli ASM karşısındadır. İrtibat telefonu: 0506 3045186